Προφίλ

Το όνομα “Pinolo” στα ιταλικά σημαίνει «κουκουνάρι» και είναι ένα από τα πιο χαρακτηριστικά υλικά της ιταλικής κουζίνας. Επιλέξαμε αυτό το όνομα επειδή εκφράζει τη φιλοσοφία μας, την προτίμηση μας για τα φυσικά υλικά στο φαγητό και στον χώρο μας, και την αγάπη μας για την ιταλική παράδοση και κουλτούρα. Ελάτε λοιπόν να σας ταξιδέψουμε στην δική μας Ιταλία!

Italian Dining

Για εμάς, ιταλικό γεύμα σημαίνει χαμόγελα, παρέα, οικογένεια, αγάπη και απαλό κρασί γύρω από ένα τραπέζι γεμάτο με ιδιαίτερες γεύσεις και φαντασία. Στο Pinolo τα ζυμαρικά και η πίτσα είναι χειροποίητα και τα υλικά εξειδικευμένα και διαλεγμένα για να σας προσφέρουν το μαγικό ταξίδι γεύσης στην Ιταλία. Θα βρείτε ένα πλούσιο μενού με βιολογικά ιταλικά υλικά και προϊόντα με προστατευόμενη ονομασία προέλευσης (ΠΟΠ) που ξεκινάει από τα αγαπημένα arancini, συνεχίζει με μοναδικά κυρίως πιάτα και τελειώνει γλυκά με ένα Babà Napoletano.

Done Right

Η απόλαυση της καλύτερης ιταλικής κουζίνας προέρχεται από τη χαρά του να τη μοιράζεσαι, μαγειρεμένη με αφθονία αγάπης σε ένα οικείο και φιλόξενο περιβάλλον.

Στο Pinolo, τα όμορφα στρωμένα τραπέζια, τα γήινα χρώματα και το φιλικό προσωπικό δημιουργούν μια ανάλαφρη και φιλόξενη ατμόσφαιρα χωρίς να λείπει ο επαγγελματισμός και η περιποίηση για να ανταποκριθούν στις προτιμήσεις σας.

Στην ανοικτή κουζίνα μας θα δείτε από πρώτο χέρι την αγάπη και την τεχνογνωσία των σεφ που ανοίγουν το φύλλο της πίτσας και την ψήνουν στον ξυλόφουρνο, ενώ στο τραπέζι σας θα τελειώσουν τα ζυμαρικά ταλιολίνι φλαμπέ μέσα στο κεφάλι παρμεζάνας 24μηνης παλαίωσης για ένα θέαμα μοναδικό.

Σας προσκαλούμε σε ένα αξέχαστο γαστρονομικό ταξίδι για μία αληθινά αυθεντική ιταλική εμπειρία γεύσης.

Italian Dining Done Right!